Ahad, 16 September 2012

 okay hye hey hoi, ASSALAMUALAIKUM :)
aku tgkblog org lain comel2 je, ade gmbr ngan bf lgi :'(
series aku jeles sgt ! aku nk sgt bergambar ngan wayuk !
tapi wayuk blek malaysia sangat lah lmbt.
dye kata cinta jarak jauh xpenting, yg penting SETIA :)
dye sangat lah pandai buat ayat ,kalah laki2 lain .
kalah ex2 aku sblom ni. tpi ex2 aku tu cume nk GAME aku je tahu.
tak reti hargai aku betol :/ huh! 
wayuk kalau marah mmg buat aku pon rase nk marah.
bukan sikit2 dye marah, tanda seru (!) dye bukan main byk lagi :D
haih, wayuk2, nape lah aku syng kt kau.
kau dah ambek hati aku tahu tk?
bile kau nk pulang kn balek :p hahah !
sumpah aku rindu kau.
kite pernah berjumpa sekali je kan, 
tpi time tu kite tk kenal,yg aku kenal cume
kau sebagai abang najib :)
okay kau mmg kuat makan :D
comel sgt ! haha, please lah setia dgn aku wayuk.
jgn main n prasaanaku kay. 
aku ikhlas syg kn kau :')
love you wayuk <3 br="br">

Tiada ulasan:

Catat Ulasan