Khamis, 24 November 2011

menangis macam beruk !


hye , hari ni aku sedih then aku happy .. :D
haha , pelik2 ..
smalam aku kol si dye tp dye x angkat2 ..
bile aku kol dye tekan reject , byk kali plak tu ..
time tu aku dah takowt n aku xtaw ap salah aku
kt dye .. :)
pastu pgi td time aku on9 tibe2 dye unfriend aku kt fb ..
time tu tibe2 air mate aku kluar ..
hahah , sumpah aku xleyh thn smpai mama aku tye nape ngan aku ..
:p pastu abg aku plak nmpk aku nanges ,
trus dye suroh aku crite ap jadi ..
aku pon crite lah sambil tersedu sedu kt abg aku ..
hahaha , cm bodoe jer time tu .
pastu abg aku pujok aku byk kali ..
bru aku okay ... :)
tp ari nie memang ari yg wt aku btol2 sedih ... :p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan