Jumaat, 27 April 2012

hye readers :) hidup ni kalo xdek masalah tk sah kn . kdg2 smpai pening kpale pikir bnde ni .
aku dah 16 tahun . aku dah boleh pikir ap yg ptot aku bwt tok slesai kn masalah aku :)
baru2 ni aku dah hilang sorg kwn yg aku syng , mmg aku sedih . sbb dye lah yg ceria kn aku tiap2 hari dekat skola . dye slalu temankn aku bile aku sunyi . skunk dye dah xdek , hidup aku mcm dah xdek mkne lgi . aku dah tk taw nk crik kt mne lgi kwn mcm dye :'( aku nk dye yg dlu . aku sedar yg aku ni trok . aku tk pndai jge hati kwn , tapi aku sedaye upaya nk brubah untok kwn2 aku yg laen . dulu aku dah hilang izzat n now aku hilang najib plak :'/ seriuosly aku syng kwn2 aku . aku nk sgt bebaik semule ngan najib mcm dlu . please be the first najib  :') aku always doakn hubungan kite mcm dulu lgi . assalamualaikum :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan