Ahad, 8 Januari 2012

SMILE :')

hey kwn , skunk aku nk crite ap yg aku simpan dlm hati slame ni :) aku tk prnah maen kn prsaan org ,dri dlu org asek nk saket kn hati aku . ap salah aku dowh kt korg .. aku mmg baek sbb aku susah nk marah org yg crik pasal ngan aku ..tp saba aku ade batas wey .. jgn ingat aku ni baek , korg boleh pijak kpale aku . .aku kalo dah btol2 marah kt korg , aku xkn lyn korgn aku akn bocor kn rahsia korg tu jer aku akn bwt .. aku cume percye kt aina je skunk nie .. dye lah tmpt aku mengadu , tmpt aku luah kn ap yg aku tk puas hati .. sume kt dye .. aku syg dye sgt2 ! dlu org slalu ckp yg aku ni playgirl . aku bole trime lgi , tp lps aku kpl ngan yull , tu lah start aku nk blaja setia kt seseorg sbb mse tu aku syg dye sgt2 . betape BODOH nye aku bole tepikat kt laki mcm tu . aku sndri pon tk pcye yg aku boleh kpl ngan dye ..aku dah kne gune2 ngan dye kowt . haha ! xpe2 , aku suke bile tgk dye happy . now , aku nk crite pasal husband aku plak :D hee :) aku ni mcm SS tahu tk .dri form 2 emyl asek panggil aku SS sbb aku suke prasan sorg2 .. sbnarnye aku mmg dah lame usha bf aku . dri dlu lgi kalo korg nk taw ..aku suke time tu , petame kali aku jmpe dye kt nijam :) start mse tu aku dah mule suke dye SIKIT2 ..tu bulan 2 or 3 tk silap aku sbb time tu aku ngah kapel ngan hasin :D tk di sangke2 bln nov aku dpt kpl ngan dye .wah ! bangge siot . . tp dlm sronok2 pon msty ade sedih . .bak kate mama aku , "ni lumrah hidup"nk xnk kite kne tempuh jgk ..sume org prnh bwt kesilapan ..n aku , nk cube untok kawal dri aku supaye sentiase jage hati dye . aku susah nk bwt dye happy . aku taw , care aku bkn mcm mne yg dye nk .cume aku nk dye sentiase jujor ngan aku .aku trime kalo dye jujor bwt aku nanges ,tp jgn dye tipu untok happy kn aku . sbb satu hari nnty aku akn tahu jgk ap yg dye bwt . sumpah aku syg kau mcm aku syg yull . aku rase lebih lgi :') kalo satu hari nnty takdir pisah kn kite ,aku trime n aku akn sntiase doakn kebahagiaan kau :) aku syg kau sgt2 ! tp tolong jgn tipu aku lgi lps ni .n aku nk kau sntiase ingt permintaan aku kt kau . aku nk kau jdi org terakhir dlm hidup aku . sbb aku rase hidup aku ni dah tk lame :) skali lgi aku nk ckp yg aku btl2 syg kau ! :')
#i love you haneef#

Tiada ulasan:

Catat Ulasan