Jumaat, 2 Mac 2012


hye readers , lame dah aku tk update status :) rindu plak rasenye kn .
aku dapat klas GRAFIK and aku suke klas tu :)
aku minat sgt subjek grafik , sbb bnde tu boleh bwt aku hilang bosan .
tahun ni aku rase tahun yg paling malas bgi aku . haha , tiap2 ari aku msty akn tdo dalm klas .
dah jdi kewajipan bgi aku . kalo tk tdo , tk sah . sume org dah taw prangai aku yg kuat tdo tu .
terutama najib , dye tu tongong lah . suke ejek aku , paling aku bengang bile dye suke panggil aku bdk kuat nanges :D haha . pastu bile aku tdo msty dye simbah air kt aku . huh ! klas tu bosan skit sbb plaja pompan cume ade 5 org je . laki je yg lebih .. pastu prangai sume cm ap je . kt klas tu aku cume ade najib , iqbal , rezaz ngan alif je yg boleh teman kn aku :)
sedih kowt tk dpt klas ngan alia kesayangan aku tu :D haha , she's my kembar !
hee , btw aku btol2 happy dpt klas grafik tu . <3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan