Sabtu, 17 Disember 2011

weyyy p0mpuan , kaw puas kan sekarang , aq xbatak nak kat pakwe kaw 2 , aq p0n dah ad . hah . amek lhaa dye , skit p0n xbatak . !
hahaha , seram dgr ayat nie ..
mmg aku trase bile minah tu tulis cmnie ..
walaupon dye tulis tu kt org laen ,
tp aku tetap trase koz aku byk tulis
psl dye kt status fb aku ..
haha , pakwe aku comel .. kau ade ?
xdek kn .. so kau xyh nk batak sgt kt org lah ngan pakwe sakai kau tuh ..
aku xtaw ap yg kau dah bwt smpai kne
maen ngan laki2 laen ..
aku dgr kau bru putus ngan mamat yg kau bangge2 kn sgt tu ..
mne dye ? dah tinggal kn kau ? dh x syg kau ?
sedih plak aku tgk .. hahaha ...
kesah ap aku ..
tu lah , sombong lgi , ni mkn nye ..
haha .. jahat jugak aku ni ..
tp aku ckp bnde btol kowt ..
bru form 2 nk blagak mcm org dah matang sgt lah .
menyampah aku .. :D
aku taw kau prasan HOT , tp nk wt cmne kn ..
hot kau x kemane .. situ jgk kau dudok ,
kne game ngan laki lgi ade lah ..
konon , ramai LIKE status kau tu ,
kau dah HOT lah ? sakai !
series aku ckp , mmg aku x puas ati ngan kau !
hahaha .. aku ni pon satu hal ,
bab mengate org no 1 ..
btw aku happy sgt2 tgk hidup kau cmni ..
nyte !
:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan